Reviews

Wat zeggen anderen over de cursus?

Hieronder vind je de mening van deelnemers aan de WordPress Cursus. Als we een review van iemand ontvangen, komt die op de website. Ook als er kritische opmerkingen bij zitten. Dat houdt ons scherp om verbeteringen direct door te voeren in toekomstige cursussen.

  • Waardering WordPress Cursus
8.8
Totale waardering: 8.84 (45 stemmen)

Individuele beoordelingen

Over WordPress Cursus
Geschreven op 18 maart 2019
 
Louis weet de bak aan kennis over wordpress die hij in zijn hoofd heeft om te zetten in een cursusdag die voor beginners relevant en begrijpelijk is. Zonder dat dit afdoet aan de inhoud overigens, ik kan nu echt aan de slag met mijn website.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 18 maart 2019
 
Beoordeling zonder reactie

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 20 februari 2019
 
Intensieve cursus met veel persoonlijke aandacht en begeleiding

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 29 januari 2019
 
Prima kennismakingscursus met Wordpress waarbij alle aspecten aan bod komen. De oefenomgeving blijft vervolgens nog 3 weken on-line staan, zodat je thuis de opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. De opleider Louis is een echte professional en een prettige persoonlijkheid.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 22 januari 2019
 
De WP-cursus is een prima eerste stap naar het maken van je eigen website; alles wat je hiervoor moet weten, komt aan bod. Louis is een goede cursusleider; hij heeft geduld en heeft kennis van zaken. Heel fijn dat hij een uurtje extra ondersteuning aanbiedt als nazorg.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 22 januari 2019
 
Prettige en goede cursus op een mooie locatie. Een pre is dat de groep uit max 4 personen bestaat zodat er voor iedereen voldoende aandacht is.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 10 januari 2019
 
Louis heeft veel kennis van Wordpress en geeft uitstekende adviezen voor het maken van een goede start!

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 14 november 2018
 
Een uitgebreide, veelomvattende cursus. Van AtotZ maakt Louis je wegwijs in Wordpress. Ook het uur ondersteuning na de cursus is heel prettig!

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 12 juli 2018
 
Erg leerzaam, je leert de beginselen van WP.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 18 juni 2018
 
Uitstekende WP-opstap

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 13 april 2018
 
Leuke en leerzame cursus, waarbij ook voor mensen die al wat weten van Wordpress veel is te leren. In een dag veel geleerd.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 11 december 2017
 
Met Louis heb je een docent die je in een snelle vaart laat kennis maken met Wordpress.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 18 november 2017
 
Leuke cursus die goed te volgen is.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 17 november 2017
 
Louis vertelt enthousiast over Wordpress. Een gezellige dag met veel informatie.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 19 september 2017
 
De cursus werd op een prettig vlot tempo gegeven. Er was tijdens de cursus ruimte voor vragen van cursisten maar Louis bleef daar niet te lang in hangen. De cursus was leerzaam en duidelijk.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 30 augustus 2017
 
De cursus gaf me direct inzicht in hoe Wordpress werkt. Samen met het lespakket en de extra informatie op Louis' site, kon ik snel met mijn eigen website aan de slag.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 1 augustus 2017
 
Cursus in hoog tempo maar daardoor ook veel geleerd, van basis Wordpress tot wat meer gevorderd en ruimte voor eigen vragen! Ik zou deze cursus zeker aanraden. Daarnaast een mooie cursusruimte/terrein met heerlijke lunch.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 6 juni 2017
 
Bij de Wordpress cursus van Louis val je niet in slaap. Je moet flink aan de bak en dat is helemaal prima. In één dag leerde ik meer dan dat ik in een paar weken zelfstudie voor elkaar zou hebben gekregen. Absoluut een aanrader!

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 31 mei 2017
 
Een leerzame en praktische cursus van een fijne docent met geduld en een heldere aanpak / uitleg. Een leuke middag gehad vanwege de opzet, niet te stijf of saai. Met een duidelijk programma in een prettige werkomgeving én een leuke / lekkere lunch! Nu zelf aan de slag om het e.e.a. in praktijk te brengen. Absoluut een aanrader!

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 3 mei 2017
 
Voldoende basis gekregen van de vele mogelijkheden van WordPress, over plugins, tips & tricks.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 28 maart 2017
 
Louis is iemand met verstand van zaken die de deelnemers ieder in hun eigen tempo stappen vooruit weet te helpen.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 24 maart 2017
 
De cursus voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen. Na het volgen van deze cursus heb ik het gevoel dat ik zelfstandig kan gaan werken aan het vormgeven van een WordPress website.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 14 maart 2017
 
Louis, uitstekende les en prima in overleg met mijn vragen en speerpunten.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 13 maart 2017
 
Wil je snel aan de gang met je eigen website dan moet je deze cursus zeker volgen!

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 24 februari 2017
 
Fijne uitleg, veel bruikbare tips. Je krijgt veel informatie op 1 dag waarna je thuis met enthousiasme echt aan de slag kan met je eigen website.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 7 februari 2017
 
Zinvolle cursus om een inkijkje te krijgen hoe je je eigen website opzet.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 30 januari 2017
 
Zeer uitgebreide basiscursus voor WordPress in één dag! Voldoende informatie en oefening om er snel zelf mee aan de slag te gaan.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 17 december 2016
 
Door de persoonlijke aandacht en goede uitleg is deze cursus goed voor iedereen die de basis van WordPress onder de knie wil krijgen

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 3 december 2016
 
Een duidelijke opstartcursus. Louis is geduldig en betrokken en neemt de tijd.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 21 november 2016
 
Louis kan aandachtig en helder uitleggen, een fijne docent!

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 21 november 2016
 
Goede en duidelijke basis om direct met Wordpress aan de gang te gaan.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 20 november 2016
 
Deze cursus is de moeite waard en wordt goed uitgelegd.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 19 november 2016
 
Een prima introductie om WordPress te leren.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 26 oktober 2016
 
Deze cursus is een goede start om een Wordpress site te bouwen!

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 5 oktober 2016
 
In één dag weet ik wat er mogelijk is met WordPress en kan ik zelf aan de slag. Louis heeft veel geduld maar houdt de vaart goed in, zodat je veel handige en nuttige informatie krijgt.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 5 oktober 2016
 
Heldere opzet, handouts kunnen wat duidelijker. Sommige acties die je moet ondernemen op handouts wellicht nog als "tekst" invoegen

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 20 augustus 2016
 
Veel geleerd tijdens de cursus. Louis is een prettige docent, geïnteresseerd en bereid alles goed uit te leggen.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 10 juli 2016
 
Prima cursusdag om een basis te leggen en daarna te zijn om je website te gaan bouwen. Louis geeft veel praktische bruikbare tips.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 5 juli 2016
 
Als je er over nadenkt om een basiscursus WP te volgen, dan zou ik zeker deze workshop aanraden. Je moet wel redelijk computervaardig zijn, maar je hoeft geen 'genius' te zijn, om te kunnen deelnemen. Het is wel een stoomcursus, en thuis zul je wel direct aan de slag moeten met de opgedane informatie, anders raak je een deel hiervan kwijt. Louis is kundig en heel geduldig. Oh, en de lunch is geweldig!

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 5 juli 2016
 
Een degelijke cursus met prettige en zeer deskundige begeleiding

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 21 juni 2016
 
Geweldige cursus, zeer leerzaam, al is WordPress toch wat ingewikkelder dan ik aanvankelijk verwachtte. Een must investering voor elke startende ondernemer

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 8 juni 2016
 
Het enthousiasme van cursus leider Louis, is de helft van het werk.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 6 juni 2016
 
In een dag krijg je alle bagage die je nodig hebt om daadwerkelijk te starten met je eigen Wordpress-site

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 6 juni 2016
 
Zeer geschikte cursus voor beginnende gebruikers van WordPress. In een dag steek je enorm veel op. Louis legt alles rustig, duidelijk en helder uit en neemt de tijd hiervoor. Door deze cursus weet ik in korte tijd wat een groot deel van de mogelijkheden zijn om zelf aan de slag te gaan. Zeker de moeite waard.

 

Over WordPress Cursus
Geschreven op 6 juni 2016
 
Alle WordPress basics in een dag